Over mij

Mijn naam is George de la Rambelje. Ik ben een rustig persoon die vooral uitgaat van mijn eigen werk- en levenservaringen, aangevuld met de nodige theoretische kennis. Kernwoorden die op mij van toepassing zijn: betrokkenheid en inlevingsvermogen, duidelijkheid, betrouwbaarheid, eenvoud, geduld en een respectvolle benadering gebaseerd op gelijkwaardigheid.
Mijn passie is om mijn bewustwordingsprocessen te delen met de mens. Ik heb mij daarom verdiept in energetische energie.
Mijn ervaringen met de juiste intentie en vermogen te gebruiken om een goede balans binnen lichaam en geest te behouden.

Hiervoor heb ik onder andere een 5 jaar durende HBO opleiding gevolgd. Deze opleiding is erkend door de vereniging ter bevordering alternatieve geneeskunde (VBAG). Vervolgens heb ik mij d.m.v. een aanvullende opleiding gespecialiseerd in het geven van Guasha behandeling (meridianenleer, vijf elementenleer), polsdiagnostiek(sivas) en Pitjit behandeling. Ook ben ik in het bezit van een E.H.B.O. diploma.

Ik werk in de gezondheidszorg, daar begeleid ik gezinnen in de thuissituatie, (intensieve thuis begeleiding). Verder heb ik gewerkt met zwerfjongeren, mensen met een verstandelijke handicap,  adhd en autisme. Op deze gebieden heb ik opleidingen en cursussen gevolgd zoals de opleidingen Sociaal cultureel werker en de cursussen oplossingsgericht werken, autisme en crisisinterventie (families first).

Ik beoefen al jaren de Indonesische verdedigingskunst Pencak Silat en geef hier ook les in. Facetten die hierbij aan bod komen zijn: beheersen van je bewegingen, focus en ademhaling. Het zijn belangrijke facetten die je nodig hebt om balans binnen lichaam en geest te behouden.