Over mij

Mijn naam is George de la Rambelje. Ik ben een rustig persoon die vooral uitgaat van mijn eigen werk- en levenservaringen, aangevuld met de nodige theoretische kennis. Kernwoorden die op mij van toepassing zijn: betrokkenheid en inlevingsvermogen, duidelijkheid, betrouwbaarheid, eenvoud, geduld en een respectvolle benadering gebaseerd op gelijkwaardigheid.
Mijn passie is om mijn bewustwordingsprocessen te delen met de mens. Ik heb mij daarom verdiept in energetische energie.
Mijn ervaringen met de juiste intentie en vermogen te gebruiken om een goede balans binnen lichaam en geest te behouden.

Hiervoor heb ik onder andere een 5 jaar durende HBO opleiding gevolgd. Deze opleiding is erkend door de vereniging ter bevordering alternatieve geneeskunde (VBAG). Vervolgens heb ik mij d.m.v. een aanvullende opleiding gespecialiseerd in het geven van Guasha behandeling (meridianenleer, vijf elementenleer), polsdiagnostiek(sivas) en Pitjit behandeling. Ook ben ik in het bezit van een E.H.B.O. diploma.